menu Főoldal

Gyerekpercek


Minden szombaton 18 óra 30 perctől a Gyerekpercek műsort láthatják a nézők a Sóvidék Televízióban. A műsorba olyan szakemberekkel beszélget Benedek Andrea műsorvezető, akik a gyermekek fejlődését, nevelését, oktatását, egészségét szolgáló információkkal segítenek a szülőknek a helyes döntések meghozatalában. A központi témák mindig a gyermekekre fókuszálódnak. Egészen csecsemő kortól a nagykorúvá válásig, sőt még az egyetemek adta lehetőségekről is beszélünk a meghívottakkal. A műsor célja, hogy első kézből, hiteles, megbízható és hasznosítható tudást nyújtson a gyerekeket nevelő szülőknek, nagyszülőknek, gondozóknak. Továbbá arra hivatott, hogy a gyerekek fejlődését segítse, ötleteket nyújtson a mindennapokra, sőt még tabutémákkal is foglalkozunk.

Emellett a műsorkínálatunkból a gyerekeket központba állító műsorok sem maradhatnak el, nyári táborokba, csoportos foglalkozásokba, karácsonyi ünnepélyekbe, gyerekelőadásokba nyújtunk betekintést. Ezekben a műsorokban gyerekek is vallanak az élményeikről, meglátásaikról, véleményt formálnak.

A gyerekek a társadalom jövőjét képezik, ezért fontos, hogy oktatásukra, nevelésükre, formálásukra kellő figyelmet szenteljünk.