menu Főoldal
Hírek

Vigyázzunk egymásra!

Laura Siklódi | 2020-06-03

Az egészségügyben dolgozókat követően ezúttal a Hargita megyében működő önkéntes tűzoltó egyesületeknek adott át Bíró Barna Botond, a megyei tanács alelnöke védőfelszereléseket és fertőtlenítőszereket.

Míg az emberek többsége a megelőzésre, az elővigyázatosságra fekteti a hangsúlyt és az otthonmaradással vagy a nagy tömegektől való távolmaradással igyekszik segíteni, addig mások az élvonalban küzdöttek és küzdenek jelenleg is azért, hogy mihamarabb véget érjen ez a nehéz időszak. Hargita Megye Tanácsa fontosnak tartja, hogy kimutassuk hálánkat mindezért és köszönetet mondjuk a töretlen kitartásért és tenni akarásért.

Az elmúlt héten átadott maszkokat egy kínai adományozótól, a fertőtlenítő szereket pedig a Magyarországi Tűzoltó Szövetségtől kapta Hargita Megye Tanácsa és a megyei tűzoltó egyesület.

Most a járvány idején még fontosabb az egymásra figyelés, a segítőkészség. A nehézségek leküzdéséhez nélkülözhetetlen az összefogás. Mindig tehetünk valamit, van, hogy azzal segítünk a legtöbbet, ha vigyázunk magunkra és családunkra. Ha pedig lehetőségünk van rá, támogassuk azokat, akik fáradságot és lehetetlent nem ismerve értünk harcolnak.

Írta: Laura Siklódi