menu Főoldal
Hírek

Újabb tartalmas hétvége a Petőfi parkban

Ábrahám Szilárd | 2020-07-13

Újabb tartalmas hétvégén vagyunk túl, ami a nyári telepi rendezvénysorozat folytatását illeti. A Petőfi parkban felállított színpadon pénteken, július 10-én a Barabási Attila-Csaba által vezetett Maros Művészegyüttes román tagozata szórakoztatta a közönséget, szombaton Szabó Éva és csapata zumba bemutatót tartott. Vasárnap ismét a sport kapta a főszerepet, Ambrus Katalin és gyerekcsoportja lépett színpadra.

Megszokottá volt, hogy a nyár beköszöntével elstartolnak a nyári szabadtéri rendezvénysorozatok a fürdővárosban. Bár az idei kiadás megszervezését sok nehézség akadályozta, július első hétvégéjén aztán megtartották az első fellépéseket a Petőfi parkban felállított színpadon. Egy héttel később aztán folytatódtak a népszerű programok, július 10-én, pénteken a Maros Művészegyüttes román tagozata kapott meghívást, hogy egy órán keresztül szórakoztassa a turistákat és helybélieket.

Szombaton a sport szerelmeseinek akart kedveskedni Szováta Város Önkormányzata és a helyi Turisztikai Információs, valamint Népszerűsítő Iroda, ezért Szabó Évát és csapatát kérték fel, hogy tartsanak egy interaktív és játékos zumba bemutatót az egybegyűlteknek.

Vasárnap szintén a sport kapta a főszerepet, ezúttal viszont egy gyermekcsoport lépett színpadra. Ambrus Katalin oktató nagyon büszke volt tanítványaira.

A felvételek alapján elmondható, hogy mindhárom előadást nagyon élvezte a közönség, a jó időjárásnak köszönhetően pedig ezen a hétvégén is nagy volt a mozgás a fürdőtelepen.

Írta: Ábrahám Szilárd