menu Főoldal
Hírek

Szeredapp és a Pünkösdi Búcsú

Laura Siklódi | 2020-05-26
Szeredapp és a Pünkösdi Búcsú

Egy éves évfordulójuk alkalmából és az idei csíksomlyói pünkösdi búcsú kommunikációs partnereként tartott tegnap sajtótájékoztatót a Szeredapp alkalmazás csapata. Idén ha fizikailag nem is de online és lélekben ott tudnak lenni a hívek a búcsún.

Az idei csíksomlyói pünkösdi búcsú kommunikációjában fontos szerepet vállal a SzeredApp, hiszen az alkalmazáson keresztül követni lehet az eseménnyel kapcsolatos híreket és élő közvetítéseket. A lehetőségekről és az aktualitásokról a cég ügyvezetője a kegytemplom előtti téren számolt be a sajtó képviselőinek.

Az elmúlt egy év egyik legnagyobb hozama az a városi önkormányzattal kötött partnerség, ami által új dimenzióban és gyors léptékkel tudták ezt a közérdekeket kiszolgáló alkalmazást fejleszteni. A sajtótájékoztatón a város alpolgármestere is részt vett.

A Szeredapp viszont a legközelebb a Pünkösdi Búcsún való részvételben tud majd segíteni, ahol be lehet jelentkezni a búcsúra, hasznos információkat találunk az ünnepségről, a teljes programot böngészhetik a résztvevők, de ami a legfontosabb, hogy élőben is lehet majd figyelemmel kísérni az ünnepi miséket.

Írta: Laura Siklódi