menu Főoldal
Hírek

Nagy az érdeklődés a Restarton

Laura Siklódi | 2020-05-29


Már a felén is túl van a Nagy Restart Konferencia, ami május 25-én startolt el, eddig 26 előadó tartotta meg online előadását. A nézők száma előadásonként meghaladta eddig a 150-et. Közel háromezer regisztrált résztvevője van a konferencia sorozatnak, amit Farkas Levente, a marketingiskola.ro alapítója szervezett.

Az erdélyi kis- és középvállalkozásoknak szóló konferenciára a piacgazdaság minden területéről kértek fel szakembert, trénert, cégvezetőt, politikust és intézményvezetőt, hogy tájékoztassák a résztvevőket a lehető legfrissebb és használható információkkal, amivel túlvészelhető és tovább léphetővé válik a világjárvány okozta krízishelyzet. Az elmúlt három nap bizakodásra ad okot a szervezőknek.

Az előadók nagy része diavetítés által tartja meg előadását, ahol ábrák, statisztikák és valós eredmények alapján mesélik el a szakmákon belüli eredményeiket és tippjeiket. Az általános elméleteken túl, javarészt itt azonnal használható információkat kapnak a résztvevők.

Szerdán többek között két tanácsadó cég és pályázatírásban jártas vállalatvezető is megosztotta gondolatait a konferencián résztvevőkkel.

Az előadók között volt Szász Soares Loránd is, aki jelenleg az ország egyik legnagyobb üzleti trénere.

A konferenciasorozat utolsó napja is tartogat meglepetéseket mesélte a szervező ugyanis egyetemi és banki igazgató is előadást fog tartani, valamint kommunikációs szakembert is nézhetnek és hallgathatnak az online résztvevők.

Írta: Laura Siklódi