menu Főoldal
Hírek

Közösségi teremmel gazdagodik Szováta

Laura Siklódi | 2020-04-28

Szováta egy többfunkciós közösségi teremmel lesz gazdagabb. Az egykori kazánház kívül-belül megújult, sőt már az épületet körülvevő park átalakítása is folyamatban van. Az önkormányzat a héten át is veszi az elvégzett munkálatokat.

Miután a távfűtés megszűnt Szovátán, a Petőfi lakónegyedben lévő, egykor kazánházként funkcionáló épület feleslegessé vált. Bár évekig állt kihasználatlanul hamarosan ismét megtelik élettel, immár kívül belül átalakítva. Amit két éve megálmodott az önkormányzat, most megvalósult. A közösségi terem szinte teljesen elkészült, már csak a környezete igényel némi módosítást.

Szováta Önkormányzata mindig is nagy hangsúlyt fektetett a város környezetének karbantartására, szépítésére és fejlesztésére.

A polgármester ugyanakkor felkéri a lakosokat, hogy óvják a házuk előtt lévő fákat és nem csupán a befektetett érték miatt, hanem mindannyiunkért, az utókorért, a városért. Ha vigyázunk rájuk, ezek a növények minden tavasszal megújulást és örömet hoznak majd életünkbe, mikor kivirágoznak.

 

Írta: Laura Siklódi