menu Főoldal
Hírek

Itthon is van bőven választék!

Ábrahám Szilárd | 2020-07-13

A koronavírus járvány megjelenése és nagy fokú terjedése miatt nagyon sok román állampolgár úgy döntött, hogy elhalasztja az idén nyárára betervezett külföldi utazásaikat. Azonban ha valaki mégis kirándulni szeretne, nem kell messzire mennie, hiszen hazánkban is rengeteg szép és egyedi látnivaló van. A Visit Maros Egyesület menedzsere szerint érdemes Maros megyében is körülnézni.

Külföldre utazni manapság elég veszélyes dolog, főleg, ha a koronavírus járványra gondolunk. Kirándulni azonban nem csak az ország határán kívül érdemes, hiszen azon belül is, ugyanis hazánkban is rengeteg szép és egyedi látványosság van. Túravonalakból, kastélyokból, templomokból, valamint édes és sós vizű tavakból Maros megyében sincs hiány, érdemes ezeket hát felkeresni és megcsodálni, javasolja Szőcs Levente, a Visit Maros Egyesület menedzsere. Most egy olyan időszakot élünk, amikor itthon, közvetlen környezetünkben kell keresni az értékeket.

Szőcs Levente minden kirándulni vágyót arra biztat, hogy töltsék le és használják bátran a Visit Maros applikációját, ugyanis nagyon sok fontos és értékes információt tartalmaz. Nemcsak azoknak tud meglepetést okozni, akik nem ismerik a megyét, teszi hozzá a menedzser, hanem az itt élők számára is tartogat érdekességeket.

Nem kell szomorkodni tehát, ha elmaradt idén a sokat tervezett külföldi kirándulás, gyalog vagy kerékpárral is fel lehet fedezni Erdély csodaszép látványosságait. Nem szükséges más hozzá, mint egy jó társaság, kellő mennyiségű folyadék a hidratáláshoz és egy kiválasztott úti cél.

Írta: Ábrahám Szilárd