menu Főoldal
Hírek

Focizni várják a gyerekeket

Laura Siklódi | 2020-06-17

Nyolc különböző korcsoportba várják a Szovátai Sportklub Egyesület labdarúgó szakosztálya a foci iránt érdeklődő kezdő és haladó játékosokat. Jövő héttől indul már a program a sportklubnál, ami heti három edzést jelent. A három edző folyamatosan várja a szülők jelentkezését az idény bármelyik szakaszában, a gyerekeket nem csak Szovátáról de a környező településekről is várják.

A Szovátai Sportklub Egyesületnél, ahogy az előző években is a legnagyobb hangsúlyt idén is a labdarúgásra fektetik, ugyanis a fürdővárosnak jó híre volt a fociberkekben már az előző évtizedekből. A felnőtt csapat a megyei labdarúgó elit bajnokság élvonalában szerepel jelenleg. Az utánpótlás biztosítása is fontos szerepet játszik klub életében, ezért idén is folytatják az elkezdett munkát az edzők 8 korosztályban.

Szakmai tudással és a kellemes sportolási feltételekkel várják a gyerekeket, a klubnál már jövő héten elkezdődik a munka tudtuk meg a klub egyik edzőjétől.

A mostani idénytől Jeremiás Zoltán, Györgyi János és az újonnan érkező Berkeczy Emőket fogja oktatni a gyerekeket. További információt személyesen az edzőktől vagy a klub Facebook oldalán szerezhetnek az érdeklődők.

Írta: Laura Siklódi