menu Főoldal
Hírek

8. Tökfesztivál Szovátán

Andrea Benedek | 2023-10-13

Október 13-15. között nyolcadik alkalommal szervezték meg Szovátán a Tökfesztivált. A rendezvény felvonulással indult, majd a gyerekek kerültek főszerepbe, ők díszítették a Rózsák útját különleges dekorációval, amelyet egész hétvégén megcsodálhatott, aki ellátogatott a Fürdőtelepre. Az eseményen számos újdonság volt, belakták az amfiteátrumot, volt gasztro -sor, szabadulószoba és voltak más programlehetőségek is: veterán autók és tűzoltók vonultak fel, továbbá kézművesvásár is várta úgy a szovátai lakosokat, mint az üdülő vendégeket egyaránt.

Az események két színpad körül zajlottak, napközben az új amfiteátrum színpadán, majd este a nagyszínpadon voltak a koncertek. Olyan előadók léptek fel, mint DJ Project, 4s Street (négyes street), Road of life, Vincze Lilla és Vikidál Gyula. Ugyanakkor állandó foglalkozások is voltak a gyerekek számára: arcfestés, vonatozás, lovaglás. 

Rengetegen ellátogattak a Tökfesztiválra, a rendezvénynek nagy sikere volt az idén is, TÖKéletes hétvégét szervezett az Önkormányzat. 

https://www.facebook.com/sovidektv/videos/877800390083816/

Írta: Andrea Benedek