Átadták a futballpályát

Írta:  2014. október 16., csütörtök 11:37

Tegnap, azaz hétfőn hivatalos keretek között átadták az újjáépített futballpályát Korondon. A focicsapatok azonban még nem vehetik igénybe a pályát, arra még egy évet várniuk kell.


A község önkormányzata régóta várta ezt a napot, mivel Korondnak és futballcsapatának nem volt megfelelő futballpályája.
A korszerűsített futballpályát jövő ősszel avatják fel, tudtuk meg a polgármestertől. Arra már a fű is elég strapabíró lesz, ennek köszönhetően nehezebb lesz majd kirántani játék közben a földet. Addig is rendszeresen fogják nyírni, illetve öntözni a gyepet.
A kivitelező cég továbbra is felelősséget vállal az újjáépítet futballpályáért, 24 hónap, azaz két év garanciát adott az elvégzett munkára.  A cégvezető elmondta, elméletileg semmi probléma nem merülhet fel a pálya használatával kapcsolatban, de ha mégis akadnak gondok, ők azonnal kiküszöbölik azokat.A kivitelező cég biztonsági szempontból azt ajánlja az önkormányzatnak, hogy még ne használják a pályát, mivel a fűgyökereknek meg kell erősödniük.A polgármester hozzátette, sportrendezvényeket szeretnének szervezni az újonnan felépített futballpályán. Már folynak az egyeztetések ez ügyben a két sportegyesülettel, az ifjúsági és a felnőtt labdarúgó csapattal. Egy különleges rendezvényt szeretnének szervezni arra a napra, amikor átadják a játékosoknak a régóta várt futballpályát.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső