Bibliahét Sóvidéken

Írta:  2014. szeptember 08., hétfő 14:18

Sóvidék két településén is Vakációs Bibliahetet tartottak ezen a héten. Parajdon hetfőn, Szovátán szerdán kezdődött a foglalkozás. Az idei tevékenységek a "Válaszút" címet viselik.


A hét során a gyerekek bepillantottak Nóé, Gedeon, Ruth, Dávid és Góliát, illetve Dávid és Salamon életébe. A bibliai történetek mellett a gyerekek tanultak énekeket, kifestőztek, kézimunkáztak és meglepetés is volt. A léleképítő alkalmakon sokan vettek részt.
Minden reggel egy bibliai történettel indult a nap, a gyerekek jól érezték magukat.Stábunk a parajdi gyerekeket azon a napon látogatta meg, amikor Dávid és Góliát történetével ismerkedtek. A lelkész házaspár jelképes játékok által próbálták alátámasztani a bibliai történetet, így a gyerekek különböző feladatokat kaptak, a jutalom sem maradt el. Parajdon tett látogatásunkat követően lencsevégre kaptuk a szovátai gyerekek foglalkozását is.László Zsombort kérdeztük arról,  hogy mi található a kirakós képen.A Vakációs Bibliahét vasárnap zárul Szovátán és Parajdon is, egy istentisztelet keretében, ahova a gyerekeket szüleikkel együtt várják.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső