Nyílt vita a makfalvi tanácsülésen

Írta:  2018. április 04., szerda 12:02

Makfalva Község Helyi Tanácsa soros havi ülését március 27-én kedden  tartotta meg a helyi művelődési otthonban, ahová a falu közössége mellett a sajtó képviselőit is meghívták. A négy órától kezdődő tanácsülésen nyílt vita alakult ki az egykori tanácsos, Orbán Balázs által indított internetes blog miatt, amelyben a helyi tanácsülésekről számolt be.


Makfalva Község Helyi Tanácsának márciusi ülésén három napirendi pontot kellett megbeszélni, amelyből az első kettőt egyhangúlag megszavazta a testület minden tagja. A különfélék napirendi pont alatt vált igazán érdekessé a tanácsülés. Az egyebek napirendi pont alatt elsőként Csonta Ferencz szólalt fel Orbán Balázs állításaival kapcsolatban, amire választ is kapott az érintett féltől. A kedd délutáni gyűlésen Orbán Balázs a polgármester szavaira is válaszolt. Az említett blogon négy cikk jelent meg, amelyek a közzétevő internetes adatlapján jelenleg is megtalálhatók. A gyűlés végén megkérdeztük az érintetteket.
Orbán Balázs jegyzőkönyvekből és a községben megjelent havilapból és az egykori MPP-s pártújságból gyűjtötte az információit, amit a gyűlésen be is mutatott.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső