Kibédre jönnek a humoristák

Írta:  Urbán Izabella 2018. március 30., péntek 19:47

Április 8-án vasárnap este hét órától mintegy kétórás Humorestre várják az érdeklődőket Kibédre. A stand-up comedy előadáson Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs azaz a Szomszédnéni Produkciós Iroda, valamint Zsók Levente fog színpadra lépni a helyi művelődési otthonban.

 

A népszerű Showder Klub műsor és a Dumaszínház humoristái, székelyföld üdvöskéi már nem első alkalommal látogatnak a Kis-Küküllő völgyébe. A Szomszédnéni Produkciós Iroda már kétszer lépett fel Makfalván, de Zsók Levente is megnevettette a Székely Majális közönségét. A rendezvény miértjéről az egyik szervező mesélt.

A Szomszédnéni Produkciós Iroda az elmúlt 10 év legjobb poénjait ígérte be a kibédi közönségnek. Zsók Levente meg ízes tájszólásával és alkoholista barátainak történetével garantálja az önfeledt perceket.

 

Az előadás vasárnap este pontban 7 órától kezdődik. Egy jegy ára 15 lejbe kerül. Elővételben Szovátán a Digicomm szaküzletben, Kibéden a polgármesteri hivatalban, Makfalván György József üzletében, valamint a helyszínen is válthatóak. A helyek foglalása érkezési sorrendben történik. A jegyek száma korlátozott.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső