Táplálkozás a tudatosság jegyében

Írta:  2018. március 27., kedd 11:19

A Gyulafehérvári Caritas Korai Nevelő- és Fejlesztőközpontja heti rendszerességgel szervez foglalkozásokat gyerekeknek és szülőknek Erdély-szerte. Az elmúlt héten stábunk a székelyudvarhelyi központba látogatott, ahol éppen a tudatos táplálkozásról tartottak előadást az érdeklődőknek.


A Gyulafehérvári Caritas Korai Nevelő- és Fejlesztőközpontja által szervezett cseperedő programok egyik alapvető célkitűzése a családok felkarolása, támogatása a felelős életminőség kialakítása érdekében, valamint a gyerekek és szüleik kapcsolatának erősítése. A csöppségekkel való együttműködés megtanulása, valamint olyan lehetőségek megteremtése és kipróbálása, melyek által a gyerekek személyiségfejlődése, mozgás- és viselkedéskultúrája gazdagodik, színesedik. Az „Utazzunk gyerektémában” programsorozat keretében a szülők és kismamák neveléssel és életmóddal kapcsolatos kérdésekről beszélgethetnek a meghívott szakemberekkel.
Ottjártunkkor Székely Dorottya dietetikus tartott előadást az érdeklődőknek.
A gyógypedagógus elmondta, az ilyen tevékenységeken az érdeklődők száma változó, általában a témától függ. A múltheti alkalom nagyon népszerű volt, a központ előadóterme teljesen megtelt, rengeteg kérdéssel érkeztek az résztvevők. Az előadásról részletesebben is beszámolunk az Életstílus című műsorunk jövőheti adásában.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső