Új banda régi zenészekkel

Írta:  2018. március 26., hétfő 14:10

Az egykori Dreamland Residents három tagja új énekessel megalapította a 4S Street formációt.


Új zenei formáció alakult az egykori Dreamland Residents együttesből. Alin Nicuța énekesből és a gyergyószárhegyi zenészekből megalakult a 4S Street banda, akik már legújabb videoklipjüket is nyilvánosságra dobták. A csapat egy korszerű de ugyanakkor klasszikus megszólalású, indie-, alternatív-, rock – hangzást produkál.
Csatornánknál már többször szerepelt a Dreamland Residents. Ebből az együttesből vált ki Pál Andor dobos, Fülöp Loránd és Szabó László gitárosok, majd találkoztak Alin Nicuțaval, aki újdonsült énekesként lett a 4S Street frontembere.
Mi négyen találkoztunk egy helyen, ahol ezentúl csak mi és a közönségünk létezik. Ez a hely tulajdonképpen kapcsolatot teremt a zenekaron belül és a közönségünkkel. Ide várunk mindenkit és bízunk benne, hogy sok szép élményben lesz részünk – magyarázza a név választást az együttes sajtóközleményében. Már elkészült a legújabb daluk videoklipje is.
Mutatunk most egy rövid részletet az új videoklipből.
Április végétől már koncerteken is lehet hallani a srácokat, ugyanis több tavaszi és nyári fesztiválra kaptak már meghívást. Az együttesről részletesen a banda Facebook oldalán találnak további információkat.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső