Erős line-up a 15. Humorfeszten

Írta:  2018. március 23., péntek 15:45

György Botond és Kun Zsolt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség támogatásával idén április 19. és 22. között szervezik meg a 15. Erdélyi Humorfesztivált Kolozsváron. Az idén elmaradó humorversenyt neves fellépőkkel kompenzálják.


Egyre szélesebb körbe lehet látni, hogy meghirdették a 15. Erdélyi Humorfesztivált, amelynek idén nem lesz külön humor versenye. Ennek okáról az egyik szervező mesélt.
Az idei fellépők között van a két szervező György Botond, Kun Zsolt, a legutóbbi humorfesztivál győztese András Előd és az egykori fesztivál szervező Zsók Levente. Az erdélyi fellépők vonalat tovább erősíti a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter. A magyarországi fellépők között pedig Hajdú Balázs, Dombóvári István és Kiss Ádám szerepel. Mint megtudtuk, Kiss Ádám és Hajdú Balázs egy erdélyi turnén keretén belül még más helyszíneken is fellépnek.
Botond úgy tervezi, hogy a következő években az ő szavaival élve „kicsit karavánosodik” a fesztivál és Marosvásárhely mellett legalább még egy székelyföldi városba át vinnék a humorfesztivált. A 15. Erdélyi Humorfesztiválról bővebb információt a képernyőn látható weboldalon kapnak az érdeklődők. www.humorfeszt.ro

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső