Elrajtolt a IV. liga

Írta:  2018. március 21., szerda 14:25

A Maros megyei labdarúgó bajnokság tavaszi visszavágója pénteken rajtolt el a marosvásárhelyi M.S.E. és a Szovátai Sportklub találkozójával. A tabella szerinti első és második helyezett mérkőzése a hazaiak számára alakult kedvezően. Magabiztos játékkal és több gólos különbséggel múlta felül a marosvásárhelyi csapat a szovátaiakat.


A tavaszi visszavágóban a bajnokság 16. fordulóját Szováta játszotta idegenben az M.S.E. ellen. A fehér-pirosban játszó szovátaiak gyengén kezdték, az első percekben már kétszer is gólt kaptak. Aztán az első félidőben még három alkalommal, így 5-0-ás hátránnyal kezdték meg a második félidőt a sóvidékiek. A szovátaiak az 5-4-1-es felállásból aztán visszatértek a 4-4-2-es formációba, ami hozott egy kis változást, Imre Tihamér által tudtak szépíteni, de még kétszer a bordóban játszó hazaiak is találatot szereztek.
Az első három hely valamelyikét elfoglalni, ez lehet a reális célja a csapatnak, de ezzel a felállással még az első hatba bekerülni is nehéz lesz – fogalmazott a szovátaiak edzője.
Az M.S.E ezzel a 7-1-es győzelemmel megőrizte vezető helyét a tabellán a maga 41 pontjával. Szováta egy helyet esett vissza, így most a csoport harmadik helyén áll 35 ponttal. Az első hazai mérkőzését Szováta március 24-én játssza délelőtt 11 órától Náznánfalva ellen.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső