Iskola másként Erdőszentgyörgyön

Írta:  2018. március 16., péntek 14:30

Idén is rengeteg új élménnyel és hasznos információval gazdagodhatnak a diákok az „Iskola másként” programnak köszönhetően.


Az erdőszentgyörgyi Szent György Technológiai Líceumban ezen a héten tartják az „Iskola másként” programot. A tevékenységek több témakört ölelnek fel, sok hasznos előadáson és tanulmányi kiránduláson vehetnek részt a diákok.
Az erdőszentgyörgyi Szent György Technológiai Líceum pedagógusai az „Iskola másként” hétre idén is különféle nevelő, fejlesztő, kulturális és sportprogramokat szerveztek, amelyek által új élményekkel és hasznos tapasztalatokkal gazdagodhatnak a diákok.
Az egész tanítási évben talán ezt a hetet élvezik a legjobban a gyerekek, a különböző programoknak köszönhetően ilyenkor iskolatársaikat és tanáraikat is jobban megismerik.
Az „Iskola másként” hét pénteken ér véget. Erre a napra a pedagógusok műemlék látogatásokat, szabadtéri sportprogramokat, illetve szelektív hulladékgyűjtést terveznek. Rossz időjárás esetén, beltéri tevékenységek lesznek, az osztálytermeket varázsolják hangulatosabbá a diákok, különböző kézzel készített dekorációs elemekkel – tudtuk meg Nagy Mónikától.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső