Transylvania Cruising – Erdély Cirkálói

Írta:  2018. március 13., kedd 10:56

A Transylvania Cruising facebook csoport ugyan első alkalommal, de sikeres autóstalálkozót szervezett Parajd és Szováta között.


Egy pár hete alakult facebookos csoport, amely a Transylvania Cruising nevet viseli egy autóstalálkozót szervezett március 9-én pénteken Szováta és Parajd között. A délutáni eseményen közel 50 autóimádó vitte ki járgányát a volt gokart pálya területére.
Az autós csoportot a szovátai Hărăstășan Arnold és Dezső Zsolt hozta létre azzal a céllal, hogy legyen egy hely a környék autó fanatikusai számára, ahol információkat osztanak meg autóikról, véleményt kérnek épített járgányaikról, alkatrészekről cseveghessenek, valamint különböző autós rendezvényeket tudjanak szervezni. Az ismerkedés és szórakozás mellett a társadalmi felelősség vállalás és a jótékonykodás sem áll messze a srácoktól.
Három megyéből érkeztek résztvevők a találkozóra, ahol matricákat is kaptak a járművek.
A gyári autók mellett nagyon sok épített autót is kihoztak a találkozóra. Az első rendezvény a baráti társasági és az Art Caffé támogatásával jött létre – fejtették ki a szervezők. Nem tétlenkedett az autós csoport ugyanis vasárnap újabb találkozót hirdettek meg, ez alkalommal Marosvásárhelyen. Március 16-án várják erdély cirkálóit a megyeközpontba.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső