Légy te is „szirtisas”

Írta:  2018. március 12., hétfő 10:35

Az alsósófalvi „Szirtisas” Íjász Sportklub a tavasz beköszöntével különleges akciót kezdeményezett. Kortól és nemtől függetlenül bárki kipróbálhatja az íjászatot, aki kitartó és jól teljesít akár a csapat tagja is lehet.


A „Szirtisas” Íjász Sportklub igen sokszínű a korosztályokat tekintve, ráadásul a csapat nem csupán helyiekből tevődik össze, ugyanis Székelyudvarhelytől egészen Kolozsvárig vannak tagok. Edzéseket heti kétszer, kedden és szombaton délután 6 órakor tartanak, a téli időszakban a felsősófalvi sportcsarnokban, nyáron pedig a szabadtéri íjászpályájukon. A klub elnöke elmondta jelenleg tizennyolcan vannak, de folyamatosan bővül a létszám, ha valakit érdekel ez a sportág, most kipróbálhatja.
A sportklub elnöke mindenkit arra biztat, hogy próbálja ki az íjászatot, hiszen semmilyen előzetes fizikai felkészültséget nem igényel és rengeteg jótékony hatása van.
Az akció keretében a sportklub lehetőséget kínál arra, hogy bárki kipróbálja az íjászatot, biztosítva a szükséges felszereléseket. Ráadásul ha írunk egy élménybeszámolót az első edzéséről, részt vehetünk egy második ingyen foglalkozáson is. Érdeklődni a képernyőn látható telefonszámon vagy az edzések alkalmával a felsősófalvi sportcsarnokban lehet.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső