Van értelme az adónk felajánlásának

Írta:  2018. március 09., péntek 15:11

Évről-évre újabb megvalósításokat tud felmutatni az Educatio S.I.L. a 2%-os kampánynak köszönhetően.


Az Educatio S.I.L. Egyesület jó évet tudhat maga mögött, ugyanis a sok támogatónak és a jövedelmi adók 2%-ának a felajánlásával több is álom valóra válhatott. Sötétítők kerültek az ablakokra, filagória és játszótér is épült. Idén kivetítők vásárlása és a számítógép park felújítása a cél.
A helyi iskolák költségvetése és az önkormányzat támogatása fedezi a tanintézmények működését de nem minden esetben elegendőek a források a fejlesztésekre is. Ennek okán jött létre az Educatio S.I.L., amelynek elsődleges célja az iskola diákjainak és tanárainak támogatása, az iskola anyagi felszereltségének a bővítése és fejlesztése. Az elmúlt tanévben a sok felajánlásnak köszönhetően sikerült is néhány dolgot megvalósítani.
Mindezek mellett egy nagy lelkű támogatónak köszönhetően az udvaron a kicsiknek egy mászóvárat is sikerült megépíteni, valamint a nagyobbaknak két filagóriát, ami minden szüneten zsúfolásig megtelik. Tervek is vannak a jövőre nézve.
Az egyesületben a S.I.L. rövidítés a segítséget, az irányítást és lépést jelenti, a lépésekhez viszont anyagi háttér kell, amiben óriási szerepet vállalhatnak a támogatók és szülők. – tette hozzá az intézmény vezetője.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső