Országos formagyakorlat 9 danos mesterrel

Írta:  2018. március 08., csütörtök 12:13

A Romániai Taekwondo Egyesület szervezésében március 2-a és 3-a között országos formagyakorlat szemináriumot tartottak Kolozsváron. A továbbképzésen mintegy 15 romániai klub edzője vett részt. A foglalkozást Ki Hong Kim 9 danos nagy mester tartotta.


A Szovátai Sportklub Sasok szakosztálya folyamatosan foglalkozik a kis és nagy sportolóival. Van aki nem rég kezdte és van olyan, aki már nemzetközi versenyre készül. Ebből kifolyólag edzőjük Máté Miklós folyamatosan képzi magát, hogy igazi szakmunkát tudjon biztosítani a sasok edzései során.
A két nap alatt több, három órás intenzív edzés volt, ahol a felnőttek mellett a gyerekek is részt vehettek az amerikai nagy mester kurzusán. Anyagi megfontolásból csak az edző utazott el Kolozsvárra.
A szeminárium sikeres végeztével oklevéllel jutalmazta a résztvevőket a nagymester. A Sasok edzője is elsajátította az ott tanultakat így bátran folytathatja a munkáját már a jövő hétfői edzésen. A sportágban legjobb követendő példa a szovátai egy danos Nagy Henrietta, aki egy nemzetközi bajnokságra készül jelenleg és aktív tagja a romániai válogatottnak is. – tudtuk meg a Sasok vezetőjétől.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső