Ígéretet tett a megye elnök, lesz repülőtér!

Írta:  2018. február 28., szerda 13:12

Szinte minden héten megjelenik egy cikk a sajtóban a Transilvania Nemzetközi Repülőtér kifutópályájának felújításával kapcsolatosan. A hónap elején nagy port kavart az ügy miatt megszervezett tüntetés is. Az időjárás enyhülése után folytatják a munkálatokat. A megye elnök ígéretet tett, biztosan lesz reptere Marosvásárhelynek.

A minőség kárára menne, ha a marosvásárhelyi repülőtér felújításával megbízott kivitelező a jelenlegi meteorológiai körülmények között folytatná a munkálatokat. – tájékoztatott Maros Megye Tanácsának sajtóirodája még február elején. Szintén a hónap elején tüntetést is szerveztek ahol a megyei tanács elnökének és a repülőtér igazgatójának a leváltását kérték. Ígéretet tett Péter Ferenc.A munkálatokat az időjárási viszonyokra hivatkozva szüneteltették. A januári enyhe időjárás miatt pedig sokan elvárták volna, hogy folytatódjon a repülőtér kifutópályájának a felújítása de nem történt meg.

Bogdan Mărginean az egyik munkálatokat végző cég képviselője hangsúlyozta, ha a jelenlegi időjárási körülmények között végzik el a munkálatokat, az ellentmondana a hatályos előírásoknak, és a műszaki tervben megszabott teljesítmény-mutatókat sem lehetne elérni. - olvasható a maszol.ro portálon.

 

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső