Szalagavató Nyárádszeredában

Írta:  2018. február 28., szerda 13:08

Február 25-én, vasárnap Nyárádszeredában is megtartották a hagyományos nagykorúsítási ünnepséget, melynek a helyi Művelődési Ház adott otthont. A rendezvényen az végzősök mellett a tizenegyedikes diákok is színpadra léptek.

A hagyományokhoz híven vidékünkön a szakközépiskolák ebben az időszakban tartják meg a végzősök szalagavató ünnepségét. Stábunk Nyárádszeredában is végig követte a fiatalok, de szüleik és tanáraik számára is nagy jelentőséggel bíró eseményt. A rendezvényt a tizenegyedik osztályos diákok műsora nyitotta meg, ezt követően az intézmény igazgatója, Fülöp László mondta el ünnepi beszédét.Az igazgatót követően a végzősök léptek színpadra, majd az este legjelentőségteljesebb mozzanata következett, feltűzték a nagykorúsítást jelző szalagokat.

Elrepült négy év és Zorgel Zsuzsanna diákjai nagykorúvá váltak, riporterünk érzéseiről kérdezte a pedagógust.A rendezvényt közös pezsgőzés zárta a bál teremben. Az eseményről részletesebben beszámolunk a Régiófigyelő című magazinműsorunk eheti adásában.Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső