Az AK26 Erdélyben turnézik

Írta:  2018. február 27., kedd 14:57

A magyarországi AK26 nevű magyar rapcsapat közel egy hónapos turnéra érkezett Erdélybe. A 10 állomásos körűt során térségünkben Székelyudvarhelyen, Kibéden és Szászrégenbe is megtekinthették a srácok előadását az érdeklődők.

Molnár Ádám és testvére, Miklós február közepétől tartotta lázban az erdélyi magyar fiatalságot. Koncertjeik telt házasok voltak. Elsőként a kibédi M-Clubban léptek fel, ahol több százan voltak kíváncsiak a Hiro és a Giajjenno művésznevekre hallgató fiatal testvérpárra. Szombaton Szászrégenben koncerteztek, ahol szintén zsúfolásig megtelt nézőtér előtt énekeltek a srácok.

A srácok elmondásaik alapján az internet segítségével tudtak azok lenni akik, dalaikat és a videóikat is falja a közönség. Legutolsó a Blöff című daluk klipje alig három hét alatt közel négy milliós nézettséget ért el. Az utolsó két fellépés az erdélyi turnénak március harmadikán lesz Érmihályfalván és Nagyváradon. A srácok turnéjáról és karrierjükről részletesen a szombati Kóborlóban tudhatnak meg többet.

 

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső