Tamás Gábor Erdőszentgyörgyön

Írta:  2018. február 27., kedd 11:48

Zenés könyvbemutatón népszerűsítette kiadványát Tamás Gábor Erdőszentgyörgyön tegnap, február 22-én. A Csak a szívünkben nem száll az idő – Életúton Tamás Gáborral című kötet Szucher Ervin mutatta be az érdeklődőknek. Az esemény a Rhédey kastély előadótermében zajlott.

Tamás Gábor változatos és a predesztináció megannyi jelét magában hordozó életútját, egy karizmatikus személyiség siker- és egyben szenvedéstörténetét röviden összefoglalni nem lehet. Ezt a történetté összeálló interjút nem lehet letenni, annyira magával sodró, köszönhetően a kitűnően feltett kérdéseknek, és annak, hogy a beszélgetőpartner tapintatos, de mégis minden kényes részletre kitérő kérdéseire a megkérdezett olykor megrendítő őszinteséggel válaszol – olvashatjuk a kötet leírásában. A kiadvány szerzője, Szucher Ervin is megosztotta gondolatait a könyv megírásával kapcsolatosan.

Az olvasmány megírása érdekes történet köré épült és 3 év alatt sikerült megírnia a szerzőnek.A könyv főszereplőjét, Tamás Gábort is megkérdezte riporterünk.

A könyv Tamás Gábor egész életét, munkásságát magába foglalja, amely a szerző kérdései által kerülnek bemutatásra. A könyvbemutató sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy idős és fiatal egyaránt nagy érdekelődéssel hallgatta Tamás Gábor élettörténetét. Interaktívan zajlott az est, amelyet Gábor énekei színesítettek. Az est végén a megvásárolt kiadványokat a szerző, valamint a könyv szereplője is dedikálta.

 

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső