Kihasználták a félévközi vakációt

Írta:  2018. február 12., hétfő 11:50

Hétfőtől egészen máig vakáción voltak az iskolások és az óvodások. A gyerekek teljes egészében kihasználták az egyhetes szünidőt. Sokan felkeresték környékünk sípályáit, de a szovátai korcsolyapálya is nagy népszerűségnek örvendett. A hétvégét követően február 12-én elkezdődik a második félév.


A félévközi vakáció alatt nagyon sokan felkeresték a szovátai jégpályát. A délelőtti órákban többnyire a gyermekek korcsolyáztak, az esti órákban a nagyobb diákok, baráti társaságok, osztálytársak keresték fel a műjégpályát.
A sípályákon is sokan megfordultak, a síközpontok hétköznapi nyitvatartással készültek erre a hétre. A vakáció ideje alatt sítáborokat is szerveztek.
A gyerekek előtt áll még a hétvége, de hétfőn már újra be kell üljenek az iskolapadokba, kezdődik a második félév. Az oktatást március 31-én megszakítja majd a tavaszi szünet, amely április 10-ig tart. Ezt követően június 15-ig tart a tanítás, 16-án pedig kezdődik a nyári vakáció. Az érettségi előtt álló diákoknak már jövőhéten hétfőn elkezdődik a megmérettetés, ugyan is előrehozták a szóbeli vizsgákat. Az írásbelire június végén kerül sor.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső