Antal Lóránt lesz Verestóy Attila utóda

Írta:  2018. február 09., péntek 11:30

Antal Lóránt a MIÉRT volt elnöke lesz a Romániai Magyar Demokrata Szövetség következő Hargita megyei szenátora. A 2016-os parlamenti választásokon az RMDSZ Hargita megyei szenátorjelölti listáján Antal Lóránt a harmadik helyen állt, Verestóy Attila és Tánczos Barna után, így a törvény értelmében is a székelyudvarhelyi politikus és vállalkozó kell elfoglalja a megüresedett szenátori széket.

Antal Lóránt 36 éves, több vállalkozást is vezet. Korábban az RMDSZ jelöltje volt a 2014-es Európai Parlamenti választáson. Apja Antal István, aki 1992-2016 között volt az RMDSZ képviselője. - olvasható a maszol.ro cikkében. A fiatal politikust telefonon értük el, aki úgy nyilatkozott, hogy csak a beiktatása után mesél majd a leendőbeli szenátori terveiről.

Cseke Attila, az RMDSZ szenátus frakcióvezetője elmondta, első lépésben hivatalosan is megerősítik, hogy megüresedett a hely, amihez formailag egy szenátusi határozatra van szükség, amelyet az RMDSZ frakciója hétfőn kezdeményezett, a folyamat sikeres kimenetele akár 1-2 hétig is eltarthat. – tudtuk meg a transindex.ro hírportálról. A 36 éves Antal Lóránt saját bevallása szerint huncut, haszontalan kölyök volt, folyton ki akart mindent próbálni, nem fért a bőrébe. – áll a leírás a Transindexen. Remélhetőleg nagyfokú kíváncsisága a szenátusban is megmarad.

 

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső