Íjászverseny Korondon

Írta:  2018. január 09., kedd 09:20

A romániai íjász szövetség által szervezett verseny az országban öt helyszínen zajlott egyszerre. Belcsfalván, Bukarestben, Kisjenőn, Szebenben és természetesen Korondon próbáltak minél több pontot lőni maguknak a versenyzők, a jobb helyezés reményében.  Korondon a résztvevőket korosztályonként gyerek, felnőtt vagy veterán kategóriába sorolták. Ezen túl természetesen az íjak típusa szerint is külön csoportba kerültek a versenyzők.


A két fordulós versenyben a szirtisasok jól teljesítettek, a nap végén több kategóriában is sikerült a dobogóra felállni.
Jó döntésnek bizonyult a váltás, ugyanis Beáta kategóriájában első lett az országos megmérettetésen. Rajta kívül az előbb megszólalt Imre Erik Dániel is első lett a tradicionális reflexíj kategóriában. A gyerekek mind jól teljesítettek a Szirtisasok közül. A felnőttek között Somodi Tibor harmadik és Kádár M. András első helye szintén említésre méltó ugyanis ők számtalan ellenfelet kellett maguk mögé lőjenek csoportjukban ahhoz, hogy dobogós helyen végezzenek. A verseny eredményeit az arcusonline.ro weboldalon részletesen is megtekinthetik.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső