Szováta is jól teljesített az idei évben

Írta:  2017. december 15., péntek 14:06

A fejlesztések igencsak fontos mozzanatok a város életében, amelynek legfőbb értékét az adja, hogy a benne lakó embereknek minőséget nyújtson, de emellett az ideérkező vendégeket itt tartsa, fürdőváros lévén. Az idei évben számos tervről és megvalósításról beszélhet a város polgármestere.


Idén az önkormányzat nagy hangsúlyt fektetett a géppark bővítésére is. Gazdagodott egy új 3,5 tonnás teherautóval, valamint a napokban érkezik egy, télen a hótalanításhoz, nyáron pedig az utak takarításához megfelelő teherautó is. Ugyanakkor a sportpályára is sikerült egy olyan gépet beszerezni ami a hótalanításra, valamint a fűvágásra, talajlazításra is alkalmas. Összértékét tekintve 140 ezer euróról beszélhetünk. Leader pályázattal pedig egy homlokrakodóra is igényt tartanak.

A Petőfi Sándor lakónegyedben járdát építettek, valamint parkolóhelyekkel is kibővítették azt. A járdákra egész évben hangsúlyt fektet az önkormányzat, hiszen nem elég azt megépíteni, karban is kell tartani. A Virág lakónegyed előtti téren, az úgynevezett Placcon is történtek korszerűsítési munkálatok, még az év elején.

Egy másik fontos projekt az önkormányzat épületének a renoválása, amelyen novembertől folynak a munkálatok.

Az önkormányzat a megvalósított tervek mellett, folyamatosan gondoskodik újabb fejlesztésekről, amelyek a jövőben kerülnek kivitelezésre.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső