Fontos pontokat szerzett Parajd

Írta:  2017. november 08., szerda 11:33

A Hargita megyei labdarúgó bajnokság hetedik ligájában november 5-én játszották a csapatok a 11 fordulót. A Parajdi Sportklub Homoródszentpéter csapatát fogadta és győzte le 4-1-re. Ezzel a győzelemmel két helyet is lépett a tabellán a sóvidékiek csapata.

Hamar találatot szerzett az első játékrészbe Parajd a sárga-feketében játszó homoródszentpéteriek ellen, de az azt követő percekben a vendégek diktálták az iramot, olyannyira, hogy a második félidő egyenlítéssel kezdődött. Ezt követően össze szedte magát a sóvidéki csapat és gyorsan megszerezte újból a vezetést ugyancsak Moldován Nándor találatával. Később Ambrus Csaba növelte csapat előnyét és berúgta a harmadik gólt. A találkozó vége fele Ambrus Levente büntetőrúgásból újabb gól lőtt az ellenfélnek, amivel beállította a találkozó végeredményét.

A vasárnapi volt az idei utolsó mérkőzése a Parajdi Sportklubnak ugyanis az őszi fordulók lejártak. Tavasszal folytatódik a bajnokság. Parajd ezzel a győzelemmel két helyett ugrott a tabellán, de ez a hely egy másik mérkőzés eredményétől függően még változhat. A hetedik ligában az őszi fordulókat követően Homorodszentmárton áll a tabella legelső helyén a maga hét nyertes és egy döntetlen mérkőzésével.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső