Halloween-i rendezvény Korondon

Írta:  2017. november 07., kedd 10:33

A Korondi Szakközépiskola diákjai évről évre nagyszabású rendezvénnyel ünneplik meg a Halloweent. Idén a X. A. osztályosok vállalták fel a szervezést. A november 3-i eseményen volt táncos előadás, stand up comedy, de még a szovátai DK Band is fellépett.

Az angolszász kultúrkörből származó Halloween ünnephez kapcsolódó szokások országunkban is kezdenek meghonosodni. Egyre gyakrabban rendeznek vidékünkön is különböző rendezvényeket ebből az alkalomból. Az elmúlt hétvégén a Korondi Szakközépiskola X. A. osztálya megszervezte a már hagyományosnak mondható Halloween party- át.

A rendezvényen elsőként a halloween eredetét, történetét ismerhették meg a jelenlévők, majd a szervező osztály lépett színpadra egy táncos előadással.

A táncot követően a humoré volt a főszerep, néhány X. osztályos fiú stand up comedy-vel szórakoztatta a közönséget. Az rendezvény során a meglepetés vendég, a DK Band lépett színpadra, a szovátai fiatalok előadása nagy sikert aratott.

Az est folyamán tombola húzásra is sor került, amelyen értékes ajándékcsomagokat nyerhettek a szerencsésebbek. A Halloween-i rendezvény bulival zárult.

 

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső