Direkt győzelem a derbin

Írta:  2017. november 02., csütörtök 11:16

A Maros megyei labdarúgó bajnokság negyedik ligájában október 28-án játszották a csapatok a 10. fordulót. Szováta hazai pályán fogadta az azonos pontszámmal lévő marosludasi csapatot. A gólzáporos mérkőzésből sok verejték árán Szováta került ki győztesen.

Azonos pontszámmal és egy erős csapattal érkezett a piros-fehérben játszó marosludasi csapat Szovátára. Látványos és gólzáporos meccset láthatott a közönség ugyanis, mindkét csapat több alkalommal is betalált az ellenfél hálójába. Az első játékrészben a hazaiak sokkal több esélyt dolgoztak ki, de értékesíteni nem tudták azokat. A marosludasi csapat aztán az első félidőben megszerezte a vezetést. A második játékrész első perceiben Silion aztán egyenlített, majd Kozma találatával még a vezetést is megszerezte Szováta. A 79. percben aztán egyenlítettek a vendégek, de a válasz sem maradt el ugyanis Vas fejesével szerezte meg a vezetést és a győzelmet csapata számára.

Az edző is pozitívan vélekedett a találkozóról, külön kiemelte, hogy a cserék sokat tettek hozzá a játék kimeneteléhez.Ezzel a győzelemmel három pontos előnyt és a második helyet biztosította be magának Szováta a 15-ös tabellán. Még öt forduló vár a fiúkra. November 4-én Mezőméhesre utazik Szováta csapata, majd november 11-én ismét hazai pályán játszanak a fiúk Nyárádtő ellen.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső