Hahotázás Szovátán

Írta:  2017. október 30., hétfő 11:18

A marosvásárhelyi Hahota Színtársulat október 26-án, a szovátai Domokos Kázmér Művelődési Házban vitte színre a Puskás Győző 50. születésnapjára összeállított "Játszd újra, Győző!" című ünnepi kabaré előadását. A válogatott kabaré-előadások nagy sikert arattak.

Telt házas előadás és fergeteges hangulat volt tegnap este a Domokos Kázmér Művelődési Házban. A marosvásárhelyi Hahota Színtársulat régi kabaréiból válogatott a tegnapi előadásukra, amely nagy sikert aratott.A nevetés és a taps letagadhatatlan formája a tetszés kinyilvánításának. A színtársulat előadása pont ezt váltotta ki a szovátai nézőközönségből is, hiszen alakításuk ismét fergeteges hangulatot teremtett.A négy színdarab két részben került bemutatásra, Puskás Győző, Székely M. Éva, Kelemen Barna, Cseke Péter, Gönczi Katalin, Szőlősi P. Szilárd szereplésében.

Puskás Győző azt is hozzátette, hogy számára mindenik előadás kedvenc, nehezen tud különbséget tenni közöttük, viszont ha ki kell emeljen egyet a négy közül, akkor a második felvonás első jelenete lenne. Ha kíváncsiak önök is, hogy milyen előadásokkal készült a színtársulat, akkor ma, este 7 órától Korondon megtekinthetik.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső