Pécsi diákok Szovátán

Írta:  2017. október 27., péntek 11:28

Október 22-én a pécsi Simonyi Károly Szakgimnázium és Szakközépiskolából érkeztek pedagógusok és diákok Szovátára egy tanulmányi kirándulás keretében. A hét folyamán tartalmas programokon vehettek részt a magyarországiak, de persze a környék nevezetességeit is meglátogatták.

Stábunk kamerái a Teleki Oktatási Központban szervezett búcsú esten forogtak.

Vasárnap 45 pécsi diák és pedagógus vette birtokba a Teleki Oktatási Központot. A gyerekek a magyarországi Emberi Erőforrások Minisztériumának Határtalanul programja keretében érkeztek Szovátára.Riporterünk az egyik pécsi pedagógust a két város kapcsolatáról és a program céljáról kérdezte.

A határtalanul program keretében szervezett tanulmányi kirándulások során mindig van egy közös projekt, amelyet az erdélyi és a magyarországi diákok együtt kell megvalósítsanak.Riporterünk egy pécsi diákot a hét során gyűjtött élményeiről kérdezett.

A szovátai diákok is mindig előszeretettel vesznek részt a Határtalanul program keretében szervezett tanulmányi kirándulásokon.Vass Ferencz igazgatótól megtudtuk, hogy a szovátaiak jövő év áprilisában utaznak Pécsre, ezúttal 40 diák vesz részt a tanulmánnyi kiránduláson.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső