Kérhető a fűtéspótlék

Írta:  2017. október 26., csütörtök 12:03

Parajd község Önkormányzatának szociális osztályán adhatják azok a parajdi, felsősófalvi és alsósófalvi lakosok a fűtéstámogatás kérelmeiket, akik egy főre eső jövedelme nem haladja meg a 615 lejt. Minderről a község polgármestere számolt be Híradónknak.

Már a parajdi Polgármesteri Hivatalnál is hozzá lehet jutni a fűtéstámogatás igénylésére szóló formanyomtatványokhoz. Az iratcsomó elkészítéséhez több igazoló okiratot is kell csatolni. A fűtéspótlékot a helyi lakcímmel, vagy ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személyek, családok, vagy közös háztartásban élők kérhetik. A támogatás jövedelemfüggő, azok a családok részesülhetnek támogatásban, ahol az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a havi nettó 615 lejt.Már elkezdték a támogatás megszerzéséhez szükséges akták begyűjtését. A jogosultak a pótlékot novembertől jövő év márciusáig kapják meg.

A támogatási kérelmet nem kell havonta megújítani, egy alkalommal, a teljes téli időszakra belehet nyújtani. A fűtéspótlékkal kapcsolatban bővebb tájékoztatásért forduljanak az Önkormányzat szociális osztályához.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső