Jótékonysági Színdarabos bál Korondon

Írta:  2017. október 13., péntek 11:10

Október 6-án, pénteken jótékonysági bált szerveztek Korondon. A fenyőkúti fiatalok Kisfaludi Kinga kezeléseinek támogatására és segítségére fogtak össze, ezáltal pénzt gyűjtve a kislány műtétjére. Kiderült, nem ez az első alkalom, hogy segítenek neki.

Habár Korondon nemrég mulatozott a község, a múlt hétvégén ismét kerítettek alkalmat a fiatalok a szórakozásra. A jótékonysági és színdarabos bál ötlete nemes cél érdekében született meg, amelynek a régi kultúrotthon adott helyet.A fenyőkúti színjátszó csoport szerevezésében megrendezett bálon, öt színdarab került bemutatásra, A szőke nő ernyővel, Az egészséges beteg, A makacs beteg, Az apró hirdetés és a Eszti néni című darabok. Az est folyamán tombolahúzásra is sor került, ahol különböző értékes ajándékokat nyerhettek a szerencsésebbek. Az ajándékokat adományokból gyűjtötte össze a csapat. A tombola bevételét szintén Kinga gyógyítására fordítják.

A szervezők úgy gondolták, ha Korondon szervezik meg a jótékonysági bált, több bevételt tudnak a kislány gyógyítására fordítani. A fiatalok közel 7000 lejt gyűjtöttek össze. A talpalávalót a BIT Boys Zenekar biztosította.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső