Az aradi vértanúkra emlékeztek a tatai diákok

Írta:  2017. október 11., szerda 11:13

Október 2-án Szováta testvérvárosáról, Tatáról érkeztek pedagógusok és hetedikes diákok Szovátára, a Teleki Oktatási Központba egy tanulmányi kirándulás keretében. A gyerekek tartalmasan töltötték az elmúlt hetet, egy kis műsorral is készültek, melyet a 13 aradi vértanú emlékére október 6-án adtak elő.

Tata város Kőkúti Általános Iskolájának 42 hetedik osztályos diákja vette birtokba hétfőn, október másodikán a szovátai Teleki Oktatási Központot. A gyerekek a magyarországi Emberi Erőforrások Minisztériumának Határtalanul programja keretében érkeztek Szovátára.

A tatai diákok egy kis műsorral is készültek a 13 aradi vértanú emlékére, amelyet október 6-án 17 órai kezdettel adtak elő, a Teleki Oktatási Központ Bíró István termében. Az előadásról is beszélt Henzer Zsuzsanna pedagógus.

Az előadást követően riporterünknek a tatai diákok is meséltek a Sóvidéken szerzett élményeikről.A Kőkúti Általános Iskola hetedikes diákjainak tanulmányi kirándulása október 7-én ért véget, ezen a napon utaztak haza.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső