Nagy győzelem a kicsiknél

Írta:  2017. október 10., kedd 11:05

A Maros megyei labdarúgó bajnokság U15-ös korosztályának második csoportjában október 4-én játszotta Szováta és Nyárádszereda a harmadik fordulóban elmaradt mérkőzését. A rózsaszínbe játszó hazai csapat egy szoros első félidőt követően megszórta az ellenfél hálóját. Szováta – Nyárádszereda 7 – 0.

Jó idő- és pályaviszonyok mellett fogtak neki a bajnokság elmaradt mérkőzésének tegnap a szovátai és a nyárádszeredai gyerekek. A kékben játszó vendégek erős ellenfélnek bizonyultak, de a szovátaiak felkészültsége az első játékrész vége fele megmutatkozni látszott, ugyanis Bokor és Fazakas is betalált. A második félidő is jócskán tartogatott izgalmakat, ugyanis Ungvári és Tófalvi dupláztak és a mérkőzés végén Fazakas is megszerezte második találatát. Így magabiztosan 7-0-ra nyerte meg a szerdai mérkőzést Szováta utánpótlás csapata. A nyárádszeredai együttes támadó és védekező sorából is hiányoztak játékosok – tudtuk meg a vendégek csapatkapitányától.

A szovátai gyerek csapat ezzel a győzelemmel a 11-es tabella harmadik helyére focizta fel magát.A szovátaiak utánpótlás csapatának következő mérkőzésére október 13-án kerül sor Marosszentgyörgyön, a Kinder csapata ellen. A legközelebbi hazai mérkőzést pedig október 17-én kedden játsszák a gyerekek, a Szászrégeni Lendület ellen.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső