Az időseket ünnepelték

Írta:  2017. október 10., kedd 10:53

A hagyományokhoz híven októberben Maros megye több településén ünnepség keretében köszöntik az időseket a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálat munkatársai. Stábunk kamerái október 3-án a gyulakutai és az erdőszentgyörgyi rendezvényen forogtak.

A szép-korúak világnapja lehetőséget nyújt, hogy megköszönjük az idős személyeknek mindazt, amit a társadalomért tettek és tesznek a mai napig. A Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálatnál már hagyománnyá vált, hogy megemlékeznek erről a napról.
Az előző évekhez hasonlóan Maros megyében több településén is szerveznek ünnepséget október folyamán.Gyulakután már tíz éves hagyománya van az idősek számára szervezett ünnepségnek.

Az ilyen jellegű események lehetőséget biztosítanak az idősek számára, hogy régi ismerősökkel találkozzanak, kimozduljanak megszokott környezetükből, kikapcsolódjanak és akár új barátokat szerezzenek.Erdőszentgyörgyön köszöntő beszédek és kulturális előadások várták az időseket. Többek között Tar András, Erdőszentgyörgy alpolgármestere és Boldizsár Ferenc, római katolikus plébános is megosztotta gondolatait a jelenlévőkkel.Récsei Szilárd stábunknak elmondta, hogy az önkormányzatok és a Richter Gedeon Részvénytársaság segítsége nélkül nem sikerült volna megszervezni az ünnepségeket, ezért köszönik a támogatást.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső