Megverték a tavalyi bajnokot

Írta:  2017. október 03., kedd 13:42

Szeptember 30-án játszották a Maros megyei labdarúgó bajnokság negyedik ligájában a hatodik fordulót a csapatok. Szováta hazai pályán fogadta a tavalyi bajnok gárdát, Marosoroszfalut. Nagy harc és kitartás árán sikerült 2-1-re legyőzni az ellenfelet. Ezzel a győzelemmel a csapat a tabella harmadik helyére lépett fel.

A kék-fehérben játszó vendégek erős ellenfélnek bizonyultak ugyanis amellett, hogy a tavaly ők nyerték a bajnokságot az idei mérlegük is jól áll. A mérkőzés első perceiben keresték a fogást a fiúk egymáson de gól egyik részről sem született. Két helyzete volt a piros feketéknek és kettő a vendégeknek. A félidő végén az esélyekről beszélgettünk az edzővel.

És ráérzett az edző ugyanis a második félidőben egy büntetőrúgásnak köszönhetően megszerezte első találatát Szováta. A 11-est az idéntől ismét visszatérő, a csapat egyik alapembere Silion Péter értékesített. Kis idő múlva egy szabadrúgásból újabb hatalmas gólt lőtt a csapatkapitány Silion, ezzel 2-0-ra növelte az előnyt az ellenféllel szemben. Aztán egy hibát kihasználva szépített a vendégcsapat, de a végeredmény a szovátaiak mellett szólt. Ezzel a győzelemmel és a 12 ponttal hat fordulót követően a csapat a 15-ös tabella harmadik helyére lépett fel. Szombaton Nyárádszeredában játszik a szovátai csapat, ahol igazi megyei derbinek lehetnek szemtanúi a foci szerelmesei.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső