Első bajnoki a kicsiknél

Írta:  2017. szeptember 28., csütörtök 16:44

A Maros megyei labdarúgó bajnokság U15-ös korosztályában szombaton játszották a csapatok a torna második fordulóját. A szovátai gyerekcsapatnak ez volt az első mérkőzése, ahol hazai pályán a marosvásárhelyi A.S.A csapatát fogadták. A szoros mérkőzés végén egy gólos különbséggel a vendég csapat bizonyult jobbnak.

A rózsaszínbe játszó hazaiak az első játékrészben gyengén teljesítettek, amit az ellenfél ki is használt és háromszor betalált a szovátaiak hálójába. A második félidő is eseményekben gazdag volt, ugyanis még egyszer a kékben játszó A.S.A. és háromszor a hazai csapat is találatot szerzett, így 4-3-as végeredmény született Marosvásárhely javára.

A két mérkőzésből kettőt nyerő A.S.A-tól nem rossz eredmény ez az egy gólos vereség sem így a bajnokság elején – fogalmazott az edző a mérkőzés végén, aki hozzá tette esélyes a csapat az első háromban végezni a bajnokságot.

A csapat következő mérkőzésére szeptember 29-én kerül sor, amikor Disznajóra utaznak. Szovátán legközelebb október 4-én szerdán játszanak a gyerekek Nyárádszereda ellen.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső