Hétvégén Töltöttkáposzta Fesztivál Parajdon

Írta:  2017. szeptember 22., péntek 09:52

Szeptember 22.-e és 24.-e között szervezik meg, immár tizenkettedik alkalommal a Nemzetközi Töltöttkáposzta Fesztivált Parajdon. Pénteken a gyerekek kapják a főszerepet, mindamellett, hogy főznek, lesznek különböző vetélkedők és kulturális előadások. Szombaton a felnőttek veszik fel a kötényeket, vasárnap a kultúráról szól majd. Esténként koncertekkel várják a szórakozni vágyókat a szervezők. Többek között színpadra lép Szőcs Renáta, a 3 SUD EST, Zanzibár és a Balkan Fanatik.

Minden évben színes programokkal készülnek a szervezők a Nemzetközi Töltöttkáposzta Fesztiválra. Az első nap a gyerekekről szól, akik különböző sport rendezvényeken, vetélkedőkön vehetnek részt, mindemellett szüleik segítségével főznek is maguknak.A káposztafesztivál idejére a gyerekek díszítik ki a település utcáit, igazi őszi hangulatot varázsolnak. Az igazi sürgés-forgás szombaton várható. A nap ébresztővel indul, majd majd felvonulnak a káposztafesztivál résztvevői és a község polgármestere, Bokor Sándor ünnepélyesen is megnyitja a Sóvidék egyik legnagyobb eseményét.Vasárnap a kultúra és fúvószenekarok találkozója kapja a főszerepet.

Változatos programok, finom illatok és remek hangulat jellemzi majd a három napos eseményt. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső