Győri diákok Szovátán

Írta:  2017. szeptember 21., csütörtök 10:41

A Határtalanul program keretében győri diákok érkeztek Szovátára. A tanulók elsőként a szovátai Domokos Kázmér Szakközépiskolát látogatták meg.A Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskolából érkeztek a diákok Szovátára a Határtalanul program keretében. A győri intézményt 40 tanuló és három kísérő pedagógus képviseli.

A középiskolai évek egy diák életében meghatározóak, ezért a tanároknak kötelességük és egyben feladatuk is, hogy ezeket az éveket minél tartalmasabbá és élményszerűbbé tegyék a tanulók számára, mondta el a győri intézmény vezetője. Hozzátette, a tanórán kívüli tevékenységeket nagyon fontosnak tartja és ezért minden fajta tanulmányi kirándulást előnyben részesít.Riporterünk egy győri diákot is mikrofonvégre kapott.A győri gyerekeket és pedagógusokat a Domokos Kázmér Szakközépiskola igazgatója is üdvözölte.

Mindenképp tartalmas lesz a győri diákok tanulmányi kirándulása, a tanulók pénteken utaznak haza. A viszont találkozásra, ahogy az igazgató mondta majd októberben kerül sor.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső