Küküllő és Patak mentiek találkoztak

Írta:  2017. szeptember 20., szerda 11:44
A Szovátai Református Egyházközség Presbitériuma szeptember 17-én, vasárnap a Küküllő és Patak menti híveknek, lelkészeknek szervezett találkozót
. A rendezvény istentisztelettel indult, majd a meghívottak élménybeszámolót tartottak. A szovátai Sószórók is felléptek.
Az elmúlt hétvégén újabb találkozót szervezett a Szovátai Református Egyházközség Presbitériuma. Ezúttal a Küküllő és a Patak mentiek kaptak meghívást, tizenegy gyülekezet lelkésze, presbitériuma meg is jelent.
A találkozó vasárnap délután 5 órakor kezdődött egy ünnepi istentisztelettel, az igét Gáspár György, erdőszentgyörgyi lelkipásztor hirdette.
Az igehirdetést követően a meghívott lelkészek, gondnokok beszámoltak gyülekezetük tevékenységeiről, fejlesztéseiről. Hasonlóan a Sóvidékiek találkozójához, nagyon családias, közvetlen volt a hangulat, még a szovátai Sószórók is megörvendeztették előadásukkal a jelenlévőket.
A rendezvény szeretetvendégséggel, szabad beszélgetéssel zárult. A legközelebbi találkozóra októberben kerül sor, akkor Nyárád mentéről gyűlnek össze hívek és lelkészek a szovátai református templomban.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső