A 40 éveseket ünnepelték Korondon

Írta:  2017. szeptember 19., kedd 15:18

Szeptember 16-án tartották a 40 évesek kortárstalálkozóját Korondon. Az ünnepség szombaton reggel a régi kultúrotthonban kezdődött, 11 órakor a római katolikus templomban szentmisével folytatódott, majd a helyi unitárius templomba vonultak át az ünnepeltek. Stábunk kamerái a hálaadó istentiszteleten forogtak.

A hagyományokhoz híven szombat reggel a régi kultúrotthonban találkoztak a kortársak. A közös reggeli után ünnepi szentmisén vettek részt a római katolikus templomban, majd hálaadó istentiszteleten az unitárius templomban, ahol az igét Lázár Levente lelkipásztor hirdette.

A kortárstalálkozó jó alkalom a nosztalgiázásra. Az ünnepeltek felidézik közös gyerekkori emlékeiket, a régi csíntevéseket. Majd szóba kerülnek az élet nagy dolgai, mindenki büszkén beszél családjáról, megvalósult álmairól, de ugyanúgy említésre kerülnek a kudarcok, a fájdalmas pillanatok.

Az istentiszteletet követően a 40 éveseket virágcsokrokkal és jókívánságokkal halmozták el családtagjaik, barátaik. Ezt követően a helyi kultúrotthonba vonultak az ünnepeltek.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső