Hétvégén Forgatag

Írta:  2017. augusztus 18., péntek 12:27

Holnap, augusztus 18-án kezdődik az 5. Vásárhelyi Forgatag, amely idén még színesebbnek, gazdagabbnak, változatosabbnak ígérkezik. A kilenc nap alatt kiszolgálják a kultúrára éhezőket, koncertek is várják a közönséget, különböző workshoppok lesznek, de még Sportnappal is bővül az idei Forgatag.

Augusztus 18.-a és 27.-e között szervezik meg az 5. Vásárhelyi Forgatagot. Idén egy héttel hamarabb kezdődik a rendezvény, viszont kilenc napos programkínálattal várják a látogatókat, újdonságok is lesznek.


A kilenc nap alatt lesz Borudvar, Civil sarok, Családi programok, Egészségforgatag, Folkprogramok, Gasztrósarok, Kerekasztal-beszélgetések, Kiállítás-, Sport-, Színházi-, Szó- és Téka forgatagok. Megtartják a Marosvásárhelyiek Világtalálkozóját is, de lesznek városnéző túrák és KoncertForgatag is. Nagyszínpados fellépőkre lehet számítani.

„Nem titkolt célunk, hogy magyar napokká nőjük ki magunkat. A hivatalos nevünk az a Vásárhelyi Forgatag, de ez nem kizáró jellegű, tehát román programjaink is vannak, a román lakosságot is próbáljuk megszólítani.”

A rendezvénysorozat legtöbb eseményére ingyenes a belépés. A Vásárhelyi Forgatag programjairól bővebben a forgatag.ro honlapon olvashatnak az érdeklődők.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső