Elballagtak Parajdon

Írta:  2017. június 19., hétfő 14:27

Június 16-án ballagtak a parajdi Áprily Lajos Általános Iskola nyolcadik osztályos diákjai. Az évzáró ünnepség az iskolaudvarán zajlott, ahol a végzős diákok méltóan vettek búcsút iskolájuktól, iskolaéveiktől, diáktársaiktól, tanáraiktól.

A parajdi Áprily Lajos Általános Iskola nyolcadik osztályos diákjainak is lezárult egy korszak, amely után egy új, nehezebb időszak következik. Az általános iskolát és a nyári szünidőt követően, a líceum évek veszik kezdetét. A ballagási ünnepségen Bíró Zsolt, az iskola igazgatója szólalt fel és köszöntötte az ünneplő közönséget, a ballagó diákokat.

Az Önkormányzat részéről az alpolgármester, Nyágrus László osztotta meg gondolatait.

A beszédeket követően az iskolások ünnepi műsorával folytatódott a rendezvény, szavalatok, énekek, versek hangzottak el.

A parajdi Áprily Lajos Általános Iskolából egy nyolcadik osztály ballagott és vett búcsút iskolájától. A díjkiosztót követően a diákok elültették az iskola éveiket szimbolizáló fát, majd színes léggömböket engedtek útnak. A végzősök virágcsokorral elhalmozva ünnepelhettek családjaik körében, viszont az igazi megmérettetés csak ezután, június 26-án vár rájuk, ugyanis akkor kezdődik a kisérettségi számukra.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső