Motocross verseny Szovátán

Írta:  2017. június 15., csütörtök 13:05


A Szováta Ifjúsági Szervezet június 10-én délelőtt 11 órától ismét megrendezte a már hagyományos motoros versenyét a Medve-tó Napok keretén belül. A nagy érdeklődésnek köszönhetően két kategóriában indultak a versenyzők. Az akadályokkal teli pályákon Szabó Rajmond és Hegyi Ákos bizonyult a két leggyorsabb pilótának.

Ugratók, gumiszőnyeg, akadályok és erdei szakasz – ezeket kellett teljesítenie azoknak a versenyzőknek, akik szombaton neveztek a Motocross versenyre. A sportközpont mögötti területen kialakított pályán 10 versenyző állt rajthoz, ahol két versenyző a 14 év alattiak, 8 pedig a 14 év fölöttiek kategóriájában mérettetett meg. A kicsik csoportjában 2 kört a nagyokéban pedig 3-at kellett teljesíteni a lehető legrövidebb idő alatt.

Olyannyira jól sikerült, hogy volt, aki elakadt a pálya teljesítése során, de minden versenyző 2-3 perc alatt be tudott gurulni a célba. A kicsik kategóriájában Szabó Rajmond lett a győztes. A nagyok csoportjában a harmadik helyezést Hegyi Ákos, a második helyezést Gergely Róbert szerezte meg. A Motocross első és leggyorsabb versenyzőjének, pedig Fülöp Zsolt bizonyult. A versenyre leginkább a KTM típusú motorkerékpárokkal neveztek.

 

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső