Európa bajnokságon a birkózók

Írta:  2017. június 14., szerda 11:41

 

Május 19-én tartották Belgrádban a serdülő birkózó Európa-bajnokságot, amelyen a Korondon működő Lőrincz Márton Sportegyesület, két csapattagja is részt vett. Egyikük magyar színekben, míg a másik sportoló Romániát képviselte az Eb.-n.


Szerbia fővárosában, Belgrádban szervezett világversenyt a Nemzetközi Birkózó Szövetség a serdülőkorosztály számára. A versenyre készült és részt is vett a Korondon működő Lőrincz Márton Sportegyesület két fiatal csapattagja is.


A versenyen részt vehettek a 2002, 2003, valamint a 2004-ben született gyerekek, akik 10 fogásnemenkénti súlycsoportban mérettethettek meg. A Korondon edző gyerekek 42, valamint 66 kilós súlycsoportban indultak. A versenyt megelőzően mérlegelés zajlott, majd 19-én, pénteken került sor a szabad fogás versenyre. szombaton a lányok léptek szőnyegre, végül vasárnap a kötöttfogásúak megmérettetésével zárult a viadal. Az itteni gyerekek pénteken voltak érdekeltek, a szabad fogású párharcban.


A gyerekek jövőben is indulhatnak a versenyen, ugyan ebben a kategóriában. Az edző hozzátette, hogy a sportolók most is oda tették magukat és reméli, hogy jövőben még jobbak lesznek.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső